O Κωνσταντίνος Νταντής , παρουσιάζει τα πρώτα του τραγούδια, για πρώτη φορά στο Ράδιο Μακεδόνισσα 106,4…..

11 Οκτωβρίου, 2011

Σεμνός, χαρισματικός, καλλίφωνος με το χαμόγελο στα χείλη, ο Κωνσταντίνος Νταντής αποτελεί σίγουρα την ανερχόμενη νέα γενιά στη δισκογραφία και το σύγχρονο Ελληνικό τραγούδι! Βήμα βήμα, κατάφερε να κάνει την παρουσία του αισθητή και τώρα προετοιμάζει τα νέα του τραγούδια! Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα αποκλειστικά στο Ράδιο Μακεδόνισσα!
 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…
 
Πότε και που γεννήθηκες;
-Γεννήθηκα στο Αμβούργο – Γερμανίας στις 4-8-1986!
Με τι ασχολείσαι αυτό τον καιρό;
-Αυτόν τον καιρό συζητάω με ένα μαγαζί της Θεσσαλονίκης για τις χειμερινές εμφανίσεις μου , γενικά όμως ξεκουράζομαι και περνώ τις ελεύθερές μου ώρες  με πολύ στενούς μου φίλους και μελετώντας τραγούδια !
Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια;
-Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ καλά , δεν έχω κανένα παράπονο στα 15 μου υπήρξε μια δυσκολία στην ζωή μου αυτή του χωρισμού των γονιών μου που με έφερε περισσότερο κοντά στη μουσική!
Αγαπημένος παιδικός ήρωας; Και γιατί σου άρεσε;
-Δεν είχα κάποιον συγκεκριμένο είχα πάντα αυτούς που πολεμούσαν το κακό και έσωναν τους αδύναμους γιατί και στην καθημερινή ζωή θα ήθελα πάντα να συμβαίνει αυτό!
Τι σε κάνει ευτυχισμένο;
-Όταν βλέπω τους ανθρώπους να χαμογελούν γιατί το χαμόγελο λείπει δυστυχώς στις μέρες μας!
Τι είναι αυτό που δεν αντέχεις στους άλλους;
-Την ζήλεια , την κακία και το ψέμα!
Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
-Με οικογένεια και να έχω κάνει πολλά πράγματα από αυτά που ονειρεύομαι!

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ

Τι μουσική ακούς;
-Ακούω ελληνική μουσική κυρίως , κάποιες φορές και ξένη αλλά σπάνια , πιστεύω όμως πως η μουσική δεν έχει όρια!
Παιδικό όνειρο που το επιδίωξες ή ευκαιρία που την άρπαξες;
-Παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής , στη συνέχεια όμως μου μπήκε στο μυαλό να γίνω τραγουδιστής .Χτύπησα στο ποδόσφαιρο σοβαρά με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχήσω και έτσι μόλις μου δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσω το τραγούδι άρπαξα την ευκαιρία και το έκανα!
Από πόσο χρονών θυμάσαι τον εαυτό σου να ασχολείται με τη μουσική;
-Από πολύ μικρός ακόμη στη Γερμανία όταν ζούσα μου άρεσε να ακούω μουσική , ελληνικά τραγούδια κυρίως και είχα μια τάση πάνω στην μουσική!
Πες μας λίγα λόγια για το ξεκίνημα σου στην δισκογραφία, για τα τραγούδια σου,  τη δουλειά σου το πρώτο σου δίσκο που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό ;
-Το επάγγελμα του τραγουδιστή το κάνω εδώ και 7 χρόνια τώρα όμως μου δόθηκε η ευκαιρία να κυκλοφορήσω τον πρώτο μου προσωπικό δίσκο το οποίο ήταν όνειρο ζωής για μένα και πόσο άλλο στους τόσο πολύ δύσκολους καιρούς που περνάει η δισκογραφία και όχι μόνο! Η πρώτη μου δισκογραφική δουλεία είναι σχεδόν έτοιμη να κυκλοφορήσει με 11 τραγούδια από την LYRA MBI -LEGEND έχοντας ήδη κυκλοφορήσει από την αρχή του χρόνου δύο μου τραγούδια σε Digital Single με τίτλους  “Τόσες βραδιές” και  “Όταν θα φύγω”  αντίστοιχα τα οποία και τα δύο αυτά τραγούδια έχουν οπτικοποιηθεί!
Πως Ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική;
-Με την μουσική άρχισα να ασχολούμαι έντονα από τα 11 μου που γράφτηκα στο μουσικό σχολείο !
Σε ποια μαγαζιά έχεις Εμφανιστεί;
-‘Έχω δουλέψει σε πολλές πόλεις και  πολλά μαγαζιά της επαρχίας όπως : Κομοτηνή , Λάρισα , περιοδεία με τον Κώστα Καραφώτη σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο , Καστοριά , Χαλκιδική . Κατερίνη , Σέρρες , Ξάνθη !
Τι είναι η μουσική για σένα;
-Η μουσική για μένα είναι η μεγάλη μου αγάπη είναι τρόπος ζωής!
Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται ένα τραγούδι για να κερδίσει το χρόνο;
-Πιστεύω πως όλα είναι θέμα του σωστού timing και του τραγουδιού αλλά και του καλλιτέχνη! Όλα θέλουν χρόνο προσπάθεια επιμονή και υπομονή και να αγαπάς αυτό που κάνεις!
Ποιο είναι το είδωλο σου και γιατί;
-Tτραγουδιστές πρότυπα που έχω είναι ο Γιάννης Πλούταρχος για το ήθος και το ύφος που έχει κρατήσει τόσα χρόνια με τόσο μεγάλες επιτυχίες γιατί ένας καλλιτέχνης είναι παράδειγμα προς μίμηση για αυτούς που τον θαυμάζουν  , επίσης θαυμάζω τον  Νότη Σφακιανάκη ,μου αρέσει πάρα πολύ σαν χροιά αλλά και τα τραγούδια που έχει ορμηνέψει!  Μακάρι να καταφέρω και εγώ να κάνω ένα μικρό κομμάτι επιτυχίας από αυτήν που έχουν κάνει αυτοί οι δύο τόσο σπουδαίοι καλλιτέχνες!
Που εμφανίζεσαι τώρα και ποια τα μελλοντικά σου σχέδια;
-Συζητάω με ένα πολύ γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και όπως όλα δείχνουν όλα θα είναι θετικά και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί θα είναι η πρώτη μου φορά σε μια τόσο μεγάλη πίστα και σε μια τόσο μεγάλη πόλη! Εύχομαι ο κόσμος να αγαπήσει την δουλεία μου για να έχω και μελλοντικά σχέδια γιατί χωρίς τον κόσμο δεν γίνεται τίποτα αυτός είναι πάντα ο μεγαλύτερος κριτής!
Πως ονειρεύεσαι την εξέλιξη της πορείας σου στον χώρο της μουσικής;
-Ο κόσμος είναι ο μεγάλος κριτής όπως είπα και παραπάνω ,όνειρό μου είναι όμως να καταφέρω να αφήσω και εγώ έστω κάτι μικρό στο ελληνικό πεντάγραμμο.
 
Από την Μαρία Μίλκογλου

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery