Σταμάτης Γονίδης «Απαγορεύεται»… Ακούστε ένα από τα νέα τραγούδια του!

2 Δεκεμβρίου, 2013

STAMATHS GONIDHS

 

 

 

 

Ο Σταμάτης Γονίδης επανέρχεται με καινούριο δίσκο και αποκαλύπτει ένα από τα νέα κομμάτια που θα περιέχει.

Ο Σταμάτης Γονίδης επιστρέφει στα ράφια των δισκοπωλείων με τον καινούριο δίσκο «Πλάτη με πλάτη», ο οποίος θα φέρει 11 τραγούδια με τις υπογραφές καταξιωμένων δημιουργών, εμπνευστών μεγάλων επιτυχιών, αλλά και ένα ντουέτο – έκπληξη με τον Αντώνη Βαρδή.

Ανάμεσά στους δημιουργούς που συμμετέχουν με τις δουλειές του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Ηλίας Φιλίππου που κατά τον παρελθόν έχουν συνεργαστεί με τον τραγουδιστή, είτε μαζί είτε χωριστά, σε κομμάτια όπως τα «Ματωμένα δειλινά», «Πιο μαζί από ποτέ», «Δυόμιση», «Όλα τα ξεχνάς» και πολλά άλλα ακόμη.

Αυτή τη φορά, οι τρεις άντρες έρχονται με το «Απαγορεύεται», ένα δυναμικό λαϊκό κομμάτι που δε ξεφεύγει βεβαίως από το γνώριμο ύφος του Σταμάτη Γονίδη. Η μουσική ανήκει στον Κυριάκο Παπαδόπουλου και οι στίχοι στον Ηλία Φιλίππου.

Όσον αφορά την ημερομηνία της κυκλοφορίας του νέο άλμπουμ του δημοφιλή καλλιτέχνη, αυτό αναμένεται να συμβεί την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, μαζί με γνωστή εφημερίδα, πριν πάρει το cd επίσημα τη θέση του στα ράφια των δισκοπωλείων.

Μείνετε συντονισμένοι και ακούστε πρώτη τη μεγάλη επιτυχία του ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΟΝΙΔΗ.

Μακεδόνισσα 106,4 γιατί… και οι Επιτυχίες έχουν το ραδιόφωνο τους!

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery