Ο Γιώργος Σαμπάνης και οι συνεργασίες-σταθμοί στη ζωή του!

17 Σεπτεμβρίου, 2011

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, ο Γιώργος Σαμπάνης. Μίλησε για τις συνεργασίες σταθμούς της ζωής του αλλά και για τα «θέλω» του.

 Ο ίδιος, όπως λέει, κάνει τις προτάσεις του και κάποιες αποδίδουν: «Υπάρχουν πολλοί συνθέτες που έχουν πολλά χρόνια προϋπηρεσία στο χώρο. Εγώ μόλις ξεκίνησα και νιώθω πολύ όμορφα που μπορώ να απευθύνομαι σε σπουδαίους τραγουδιστές και να ακούν το υλικό μου αλλά δεν ξέρω απόλυτα αν αρέσουν σε όλους τα τραγούδια μου».

Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τη συνεργασία του με τον Μάνο Ελευθερίου: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι η γνωριμία μου μαζί του. Πέρα από την μεγάλη σημασία της συνεργασίας, το συγκλονιστικό είναι να γνωρίζεις τον Μάνο Ελευθερίου ως άνθρωπο. Είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω όσο φτιάχναμε τον δίσκο της Πέγκυς Ζήνα και να συνεχίσουμε την παρέα μας και μετέπειτα. Μπορεί να σου μάθει πολλά πράγματα και να σε κάνει να δεις την ζωή με έναν άλλο τρόπο, πιο έξυπνο, πιο σοφό».

Για τη συνεργασία του με το Γιώργο Νταλάρα, εξομολογείται: «Σίγουρα, δεν ήρθε ο Γιώργος Νταλάρας να μου ζητήσει τραγούδια. Εγώ είμαι αυτός που του έστειλε τραγούδια σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη επειδή ήταν ένας από τους παιδικούς μου ήρωες. Αγαπούσα πολύ την φωνή του και τα τραγούδια του. Άκουσε τα τραγούδια μου και για πολύ καλή μου τύχη, ανταποκρίθηκε».

 Τέλος αυτό που θέλει είναι να βελτιώνεται καλλιτεχνικά, να γράφει καλά τραγούδια και να έχει όμορφες συνεργασίες.

MakedonisaNews Powered by tralala.gr

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery