Η Χρύσπα για τη Eurovision!

17 Σεπτεμβρίου, 2011

Στο ένθετο «Radar» της εφημερίδας «Έθνος» μίλησε η Χρύσπα. Τα επαγγελματικά της λάθη, η αποχή της, η Eurovision και πολλά ακόμη θέματα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνέντευξης.

Μετρά εννιά χρόνια στο χώρο του τραγουδιού: «Πλάστηκα μέσα από αυτήν τη δουλειά. Κάθε μέρα νιώθω ότι αποκτώ εμπειρίες».

Για τα λάθη της : «Πιστεύω ότι και λάθος είχα συμπεριφερθεί, ίσως άδικα, απέναντι σε κάποιους και απέναντι σε κάποιους άλλους αφελέστατα. Μπήκα σε ένα τρένο που λέγεται “καριέρα” και το άφησα να πηγαίνει μόνο του, δεν κρατούσα το τιμόνι. Αυτό με οδήγησε σε πολλά λάθη. Από την άλλη, δεν μετανιώνω για κάτι, ήταν ένα μάθημα».

Παλαιότερα διαγωνίστηκε για να μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision, ενώ δεν αποκλείει να το δοκιμάσει ξανά : «Ήταν μια εμπειρία που με ταρακούνησε και με ξύπνησε. Ένα καλό βήμα και θα ήταν ακόμα καλύτερο αν είχα τη γνώση και την ψυχολογική δύναμη εκείνη την περίοδο να το στηρίξω από μόνη μου. Αλλά ήμουν πρωτάρα. Με τσίτωσε αυτή η ιδέα αλλά το κατάλαβα την ώρα που ανέβηκα στη σκηνή. Είδα τον κόσμο και ήταν η πρώτη φορά που είπα “τώρα με βλέπουν, όχι για να περάσουν καλά αλλά για να με ψηφίσουν».

Για τη συνεργασία της με τον Στέφανο Κορκολή λέει: «Ήμουν τότε στη φάση που ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί είχα αρχίσει να κουράζομαι. Και επίσης όταν σου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστείς με έναν τόσο καταξιωμένο καλλιτέχνη, ακόμα και σαν εμπειρία, δεν μπορείς να αντισταθείς. Μπορεί καλλιτεχνικά να μη με βοήθησε, ίσως και να με έριξε λίγο, αλλά είναι μια δουλειά που θα μείνει στο βιογραφικό μου».

 Η Χρύσπα σε συνέντευξή της μίλησε για τη Eurovision και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια εμπειρία που με ταρακούνησε και με ξύπνησε. Ένα καλό βήμα και θα ήταν ακόμα καλύτερο αν είχα τη γνώση και την ψυχολογική δύναμη εκείνη την περίοδο να το στηρίξω από μόνη μου. Αλλά ήμουν πρωτάρα. Με τσίτωσε αυτή η ιδέα αλλά το κατάλαβα την ώρα που ανέβηκα στη σκηνή. Είδα τον κόσμο και ήταν η πρώτη φορά που είπα “τώρα με βλέπουν, όχι για να περάσουν καλά αλλά για να με ψηφίσουν”. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να επανέλθω σε αυτό τον διαγωνισμό».

MakedonisaNews Powered by tralala.gr

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery