Η νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Χριστούγεννα 2010» συμμετέχουν όλοι οι καλλιτέχνες της Spicy-ακούστε το δυνατά στο ράδιο Μακεδόνισσα 106,4

4 Δεκεμβρίου, 2010

Spicy Christmas spirit! All for One and One for all
9.6.10 Αγρίνιο ΝΙΝΟ- Φιλανθρωπική συναυλία με 3.500 κόσμο, με σκοπό τα  έσοδα της να δοθούν  για την εκπλήρωση χειρουργικής επέμβασης του Πέτρου Ζαφείρη η οποία θα του δώσει μια ελπίδα να ξαναπερπατήσει.
1.12.10 Φοίβος- Καλό μήνα με μουσική! Check your mail!! Η νέα εκτέλεση του τραγουδιού «Χριστούγεννα 2010» θα σας περιμένει στο mail σας!
6.12.10 Spicy- Κυκλοφορία ειδικής έντυπης έκδοσης «Christmas notes» με το τραγούδι «Χριστούγεννα 2010» +CD με 14 μεγάλες και γνωστές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες.
Ο ΝΙΝΟ μετά την φιλανθρωπική συναυλία που έδωσε στο Αγρίνιο προς τον 24χρονο Πέτρο Ζαφείρη που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω ατυχήματος, μίλησε με τον Φοίβο ο οποίος ενισχύοντας την αρχική του ιδέα και προσπάθεια , δημιούργησε με τελείως φρέσκια ενορχήστρωση το τραγούδι «Χριστούγεννα 2010». Διατηρώντας τα αυθεντικά στοιχεία του τραγουδιού που είναι συνυφασμένο με τις γιορτές και θεωρείται πλέον classic,  δίνει μια θετική αύρα στην προσπάθεια αυτή που συμμετέχουν όλοι οι καλλιτέχνες της Spicy.  Οι καλλιτέχνες μας ανταποκρίθηκαν αμέσως στην πρωτοβουλία του ΝΙΝΟ και η Spicy με την σειρά της προς ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας, έτσι απλά! προσφέρει με πολύ αγάπη τις ψηφιακές  πωλήσεις του τραγουδιού «Χριστούγεννα 2010» για την αποκατάσταση του  Πέτρου. Η Spicy σας εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και δυνατές στιγμές για όλους…
ΝΙΝΟ «Από δευτέρα σε Δευτέρα…»
Θάνος Πετρέλης «…μήνες τώρα νύχτα μέρα»
Ιωακείμ  Φωκάς « …Σε σκέφτομαι…»
Πάνος Καλίδης «….και πάω να τρελαθώ ώ ώ…»
Θάνος Πετρέλης,  ΝΙΝΟ,  Πάνος Καλίδης, Ιωακείμ  Φωκάς,
«Χριστούγεννα , Χριστούγεννα, ευτυχισμένα, δε γίνονται δε γίνονται χωρίς εσένα, Χριστούγεννα, Χριστούγεννα, ευτυχισμένα, δεν γίνονται καρδούλα μου χωρίς εσένα..»
Έλλη Κοκκίνου  «Γυρνώ στους δρόμους μόνη και χαζεύω»
Στέλλα Καλλή «Βλέπω ανθρώπους και ζηλεύω…»
Ελισάβετ  Σπανού «που φαίνονται γεμάτοι από χαρά..»
Έλλη Κοκκίνου, Ελισάβετ Σπανού, Στέλλα Καλλή
«Χριστούγεννα , Χριστούγεννα, ευτυχισμένα, δε γίνονται δε γίνονται χωρίς εσένα, Χριστούγεννα,  Χριστούγεννα, ευτυχισμένα, δεν γίνονται καρδούλα μου χωρίς εσένα..»

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery