Ο Μίλτος Πασχαλίδης την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στο Φρούριο της Καβάλας

22 Ιουλίου, 2010

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα, συνεχίζει την περιοδεία του σε πόλεις της Ελλάδας κάνοντας μια ακόμη στάση. Την Παρασκευή 17 Σεπτεβρίου, θα εμφανιστεί στο Φρούριο της Καβάλας.
Ο  Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας και με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του βιωματικού καλλιτέχνη, αποδίδοντας φόρο τιμής στα 16 χρόνια παραμονής του στο Νησί. 
Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην νεα του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και η συνεργασία του με τον Ψαραντώνη στο παραδοσιακό «Όσο βαρούν τα σίδερα». Το νέο μουσικό του εγχείρημα είναι αφιερωμένο στη Κρήτη, μέσω της βιωματικής του διαδικασίας. «Αν τα 16 χρόνια της ζωής μου στο Νησί ήταν ταινία, το υλικό αυτό θα αποτελούσε σίγουρα το soundtrack», αναφέρει ο ίδιος. Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

 Μαζί του η νέα τραγουδοποιός Φρόσω Στυλιανού, ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά,  ο Στέλιος Κάτσαρης στο πιάνο και ο Αντρέας Αρβανίτης στη λύρα και το λαούτο.
 
Ώρα έναρξης : 21.30 ,Τιμή εισιτηρίου : 15 ευρώ προπώληση, 18 ευρώ είσοδος

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery