Οι VERSUS GR μας παρουσιάζουν το «Σε θέλω εδώ» σε μία δική τους διασκευή/Remix, πολύ πιο δυναμικό και καλοκαιρινό!

13 Απριλίου, 2010

VERSUS GR

Τους γνωρίσαμε με το τραγούδι «Σε θέλω εδώ», και πολύ σύντομα το τραγούδι αγαπήθηκε και ακούγετε παντού, αποδεικνύοντας ότι οι VERSUS είναι μια νέα πρόταση στην δισκογραφία!
Τώρα, και ενώ ετοιμάζουν τα καινούργια τους τραγούδια, μας παρουσιάζουν το «Σε θέλω εδώ» σε μία δική τους διασκευή/Remix, πολύ πιο δυναμικό και καλοκαιρινό!

…………………………………………………………………………………………………

VERSUS gr – «Σε θέλω εδώ»

Η έκπληξη στην R&Β σκηνή μας έρχεται από τον Βορρά!
Είναι οι VERSUS gr, και η INsiteMUSIC σας τους προτείνει ανεπιφύλακτα!

Oι VERSUS gr είναι ένα R&B συγκρότημα από την Κομοτηνή. Δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Κιρπατσά, τον Θοδωρή Νικολάου και την Μαρία Σεβαστούδη.
 
Ξεκινούν τα πρώτα τους βήματα στις αρχές του 2010, με το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο ”Σε θέλω εδώ”, με σκοπό να δώσουν μία άλλη νότα στη δισκογραφία.
Tην παραγωγή, τους στίχους και τη μουσική, υπογράφουν ο Θοδωρής και ο Γιάννης.

Οι μακροχρόνιες σπουδές του Θοδωρή στο εξωτερικό πάνω στη ηχοληψία και η γνώση του στη μουσική, μαζί με τις ευρύτερες σπουδές του Γιάννη στη μουσική, στο πιάνο και στα τύμπανα, βοηθούν ιδιαίτερα στην ενορχήστρωση και στην μίξη των τραγουδιών η οποία και γίνεται αποκλειστικά στο δικό τους studio που βρίσκεται στην πόλη της Κομοτηνής.
Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Μαρία Σεβαστούδη, ασχολήθηκε από πολύ μικρή με το τραγούδι σε διάφορες χορωδίες και μουσικά σύνολα με μεγάλη επιτυχία και κατακτά τις καρδιές όλων μας με την εξαιρετική ερμηνεία της και την πολύ γλυκιά χροιά της.

Οι VERSUS gr συνεργάζονται με την INsiteMUSIC, από την οποία κυκλοφορεί και το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο «Σε θέλω εδώ», ως Digital single.

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery