ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ ΝΕΟ ALBUM «Άγγελοι στην κόλαση»

4 Δεκεμβρίου, 2010

 Μια πρώτη γεύση της καινούργιας της δισκογραφικής δουλειάς πήραμε με το τραγούδι-προπομπό «Τελευταία φορά», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη. Μια δυναμική μπαλάντα που αγαπήθηκε από την πρώτη ακρόαση και γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή ραδιοφωνικά τραγούδια της εποχής!

Η Κέλλυ Κελεκίδου, που αυτήν την περίοδο εμφανίζεται με τεράστια επιτυχία στο Teatro μαζί με το Νίκο Κουρκούλη και τον Κώστα Καραφώτη, στο νέο της album «Άγγελοι στην κόλαση» ερμηνεύει μοναδικά 10 υπέροχα τραγούδια.  Ο Χρήστος Δάντης, ο Νίκος Σαρρής, ο Γιώργος Μουκίδης, ο Χριστόφορος Γερμενής, ο Πάνος Φαλάρας, ο Τάσος Παναγής, o Χρήστος Καντζέλης, ο Μάριος Ψιμόπουλος, η Μαργαρίτα Δρούτσα είναι οι δημιουργοί που της εμπιστεύτηκαν τις μελωδίες και τους στίχους τους.

Το τραγούδι-ντουέτο με το Νίκο Κουρκούλη «Δε συγκρίνεσαι» είναι από τα τραγούδια που συγκινούν ιδιαίτερα, ενώ έκπληξη αποτελεί η νέα εκτέλεση του πασίγνωστου τραγουδιού «Αν κάνω άτακτη ζωή».  Ανάμεσα στα tracks του album συναντάμε το ήδη αγαπητό «Καλημέρα αγάπη» που υπογράφει ο Νίκος Κουρκούλης.

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery