ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ «ΤΑ ΙΣΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ» νέο άλμπουμ

26 Ιουνίου, 2010

Μετά την τεράστια επιτυχία του «Η καρδιά μου», του single/προπομπού του νέου του album, ο Γιώργος Μαζωνάκης κυκλοφορεί τη νέα του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, με τον τίτλο «Τα ίσια ανάποδα».  

Νέο album με 14 τραγούδια, που το χαρακτηρίζει σε πολύ μεγάλο μέρος ο νέος ήχος που καθιέρωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη διασκευή του τραγουδιού των Ο.P.A «Η καρδιά μου». 

 Κατά την διάρκεια της ηχογράφησης του album-το οποίο ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου στο Black Rock Studio στη Σαντορίνη-ο Γιώργος Μαζωνάκης ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη όπου και ήρθε σε επαφή με Τούρκους δημιουργούς. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους είναι 3 κομμάτια: το «Στιγμές που δεν σ’ έχω» της Sezen Aksu , το «Έλα να δεις» και το «Παραλογισμός» σε ελληνικούς στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη.

Η επιτυχημένη συνεργασία τους στο «Η καρδιά μου», οδήγησε το Γιώργο Γκικοδήμα των Ο.P.A, να γράψει, μετά από πολλά χρόνια, ένα νέο τραγούδι, για το album του Γιώργου Μαζωνάκη: Το «Ακόμα σ’ αγαπώ», ένα ιδιαίτερο κομμάτι που θα αγαπηθεί πολύ.

Μια άλλη ξεχωριστή πρόταση του album είναι η διασκευή του πασίγνωστου τραγουδιού των Μίκη Θεοδωράκη-Μιχάλη Γκανά, «Κοίτα με στα μάτια».

Το ‘νέο αίμα’ των συνθετών, οι Γιώργος Σαμπάνης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Στέλιος Μάρης, δίνουν την δική τους παρουσία, ενώ στους στίχους συναντάμε επίσης το Γιάννη Δόξα, το Νίκο Γρίτση, το Νικόλα Νικολάου.

Το πρώτο τραγούδι που θα ακούσουμε στα ραδιόφωνα λέγεται «Τα ίσια ανάποδα» σε μουσική Στέλιου Μάρη και στίχους Νίκης Παπαθεοχάρη.

Το album περιέχει επίσης τις επιτυχίες «Η καρδιά μου» και «Οι άντρες δεν κλαίνε» + 2 remixes και κυκλοφορεί στις 23 Ιουνίου.

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery