Γιάννης Πλούταρχος «Προσωπικά Δεδομένα»

8 Απριλίου, 2010

Ο Γιάννης Πλούταρχος κάνει και αυτήν την φορά τη διαφορά και ταυτόχρονα ό,τι μας έχει συνηθίσει επί μία και πλέον δεκαετία.

Ετοίμασε ένα album γεμάτο επιτυχίες. Ένα album με τραγούδια για να αγαπηθούν και να τραγουδηθούν.

Ο Γιάννης Πλούταρχος καταφέρνει για μία ακόμα φορά να είναι κλασσικός και πιο σημερινός από ποτέ. Έχοντας στο πλευρό του τα τραγούδια που έγραψαν για την φωνή του καταξιωμένοι και σταθεροί συνεργάτες του, αλλά και νέοι δημιουργοί:

Νίκος Βαξαβανέλης, Αλέξανδρος Βουραζέλης, Χριστόφορος Γερμενής, Ελένη Γιαννατσούλια, Βασίλης Γιαννόπουλος, Εύη Δρούτσα, Βασίλης Κελαϊδής, Δημήτρης Κορδατζής, Νίνο, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Αλέξης Σέρκος, Χριστόδουλος Σιγανός, Βαγγέλης Τούντας, Δημήτρης Τσάφας, Πάνος Φαλάρας, Μάριος Ψιμόπουλος, Valentino

«Προσωπικά Δεδομένα» το τραγούδι που έγραψαν ο Βαγγέλης Τούντας την μουσική και η Εύη Δρούτσα τους στίχους, και είναι αυτό που έδωσε τον τίτλο στο νέο γεμάτο επιτυχίες album του Γιάννη Πλούταρχου που ήταν σχεδόν αδύνατο να σας το συστήσουμε με ένα μόνο ραδιοφωνικό single. Ήδη στα ραδιόφωνα παίζουν δύο νέα σπουδαία λαϊκά τραγούδια, το «Τα είπα κι έφυγα» που έγραψαν ο Μάριος Ψιμόπουλος και η Ελένη Γιαννατσούλια και «Το χαστούκι της αγάπης» που έγραψαν ο Χριστόδουλος Σιγανός και οValentino.

Γιάννης Πλούταρχος – Προσωπικά Δεδομένα. Κυκλοφορεί στις 23 Μαρτίου για πρώτη φορά σε όλα τα περίπτερα της χώρας και τα καταστήματα δίσκων με πολυτελές συλλεκτικό βιβλίο από την EMI, το οποίο περιέχει φωτογραφίες, συνεντεύξεις, το σύνολο της δισκογραφίας του Γιάννη Πλούταρχου, αλλά και μία συνέντευξη του σε πρώτο πρόσωπο στον Ιάσονα Τρινταφυλλίδη.

 Και από τις 8 Απρίλιου ετοιμαστείτε να τον απολαύσουμε ζωντανά σε έναν ολοκαίνουριο χώρο στην Ιερά Οδό, το “ACRO” και σε ένα πρόγραμμα που για μια ακόμα φορά θα αποτελέσει πρόταση για την νυχτερινή Αθήνα. Μαζί του ο Γιάννης Γιοκαρίνης και οι Μέλισσες. Η Καλλιτεχνική Διεύθυνση είναι του Νίκου Τζίμα και τα σκηνικά του Μανώλη Παντελιδάκη.

 Banner  Banner  Banner  Banner  Banner  Banner
FooDoo Delivery